Blinderen van ramen in kantoor panden en gebouwen

Kantoorpanden blinderen

Blinderen van kantoorpanden en gebouwen

Steeds meer bedrijven en particulieren ontdekken de voordelen van het blinderen van ramen. En niet alleen bij auto’s, maar tegenwoordig ook thuis of in het kantoorpand. Geen hinderlijke schitteringen meer op de computer en weg met de inkijk, maar ook de verkleuring van je interieur kan je hiermee verminderen. Uw kantoorramen of de ramen thuis laten blinderen met folie, is geen probleem. Wel is het belangrijk om te weten wat u precies wilt, is het voor de warmte, het licht of de ongewenste inkijk?

Meer privacy op kantoor

Er zijn verschillende soorten folies:

Warmte werende en Zonwerende folie

Zonwerende folie is een glasfolie die de meeste warmte van de zon tegenhoudt. Daarbij heeft deze folie ook de positieve eigenschap voor het verminderen van schitteringen en het uitsluiten van binnendringende Uv-stralingen.

Anti-inkijk folie

Deze folie verhindert de inkijk en verhoogt de privacy. Zo kan je hiermee de kans op inbraak verminderen doordat er niet te zien is wat er aan spullen binnen liggen of staan.

Veiligheidsfolie

Het voordeel van deze folie is dat het bij breuk geen splinters of scherven veroorzaakt. Het wordt ook wel inbraak vertragende folie genoemd.

Decoratieve folie:

Zo is er dus ook puur decoratieve folie die geplaatst kan worden. Dit kan een leuk effect voor op kantoor zijn bijvoorbeeld. Denk maar aan de melkglas folie met een patroon erin, maar ook het bedrijfslogo als raamfolie.