Raamtinten

Raamtinten rotterdam

Ramen tinten / blinderen

Ik werk met de duurzame folies van Solar Gard en Sun Gard. U kunt kiezen uit verschillende tintfolies en samen kunnen we kijken wat het beste en mooiste op de auto past en natuurlijk waarvoor ga je het gebruiken. Is het de uitstraling of functioneel of misschien toch ook wel allebei. Om de folie het beste te kunnen aanbrengen worden de schuifbare ramen gedemonteerd. De reden hiervoor is dat de folie hierdoor beter op het raam geplakt kan worden en ook het onderste stuk van het raam bedekt kan worden met de folie. Hier kun je normaal niet bij zonder het schuifbare raam te demonteren.

Meerdere verschillende tinten mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op, om te bekijken welke tint het beste bij u past! Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende tinten.

De Solar Gard folies is een antraciet kleurige folie in 4 verschillende tinten:

CG05

de donkerste die er is en wordt soms ook wel limo black genoemd. Deze tint wordt voornamelijk gebruikt als anti inkijk op de achterruit. Deze mag vanaf de B-stijl (achter de voorportier) aangebracht worden.

CG20

is de opvolgende kleur en net ietsie lichter qua tint als de CG05. Deze wordt het meest gebruik voor het blinderen vanaf de B-stijl.

CG30

is weer een tintje lichter en noem deze eigenlijk ook de af-fabriek tint. Zou je een auto bestellen met raamblindering vanaf de fabriek, krijg je deze kleur er standaard op.

CG50

is een tint die niet zoveel wordt gebruikt. Hij wordt voornamelijk gebruikt als er CG70 op de voorportieren zitten, dan de CG50 vanaf de B-stijl omdat dit een mooier verloop heeft en niet van heel licht naar ineens donker.

De Sun Gard folie is een hele lichte folie en er zit eigenlijk haast geen tot weinig een kleur in.

CG70 – deze tint wordt alleen op de voorportieren aangebracht dit omdat deze tint wettelijke toegestaan is volgens de normen van KLPD en de tintman. Bij deze tint krijg je ook een certificaat mee.

Veiligheidsfolies

Deze sterke folie is een inbraak vertragende folie en is niet makkelijk in te slaan, de naam zegt het eigenlijk al. Deze folie heeft geen tint en is een dikke folie in 2 soorten, namelijk: V4 en de V8. Het enige verschil zit hem in de dikte van de folie. Deze folie kan ook alleen maar op portierramen aangebracht worden. Op een vaste ruit heeft deze folie geen functie. Voor verdere informatie hierover kunt u altijd bellen of mailen voor een persoonlijk advies.

Raamtinten